This is a post for my Dutch speaking readers about the new and improved FlashFocus.nl community site.
  Wat betreft nederlandstalige Flash community websites is er weinig twijfel dat FlashFocus.nl aan de absolute top staat. In 2003 was Flashtival, een evenement van FlashFocus, trouwens een van de allereerste conferenties waar ik een lezing gaf.

Of je nu een beginnende of reeds gevorderde gebruiker bent van Adobe Flash Platform technologie is dit de plek om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen. Ik ben echt onder de indruk over de inzet van de vrijwilligers van de vereniging FlashFocus om deze community site al zo lang actief te houden.

Dit weekend hebben ze hun nieuwe website gelanceerd met een vernieuwde design en een aantal nieuwe features. Ga zeker een kijkje nemen!
www.flashfocus.nl
 

Posted
AuthorPeter
CategoriesGeneral